Известие

Collapse
No announcement yet.

развали ми се механизма повдигащ десния прозорец

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
    Да прав си така е,но аз продължавам да твърдя че на ГТВ механизма няма нищо общо с никой друг,той има и реглаж на прозорците.
    То е ясно, че няма да е 1/1 като този на някой друг модел. Най малкото заради размери, начини на закрепване и т.н.
    Но в принципно отношение кое го прави толкова различен? Това с възможността за реглаж в различни варианти го има и на други системи.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
      На ГТВ механизма няма нищо общо с никоя друга Алфа защото е със зъбен механизъм и гондола,а на другите е с жила.По принцип са два модела за ГТВ,за старото и новото,старото което не си сваля леко прозореца като отваря вратата,и новото което го сваля малко,разликата е в това че новия механизъм има микроключе за свалянето при отваряне на вратата,товае,дефрзай.
      Възможно ли е да се монтира такова микроключе на стария механизъм, защото определено на Spider-a му трябва много механизъм със сваляне на прозорците при отваряне не врата.

Comment

Първоначално публикувано от SGB Покажи съобщение
        Възможно ли е да се монтира такова микроключе на стария механизъм, защото определено на Spider-a му трябва много механизъм със сваляне на прозорците при отваряне не врата.
        Не защото го няма като функция в управлението на стъклата,но може да се сложи от нвоия на стария,и да се сложи в новото ГТВ,само така може.
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Звучи като голяма разправия .

Comment

благодаря на колегата Red Pitbull за изпратената част всичко стана по конец колата ми отново е наред

Comment

Колеги пропадна ми задното стъкло (зад шофьора) - смъква до долу но не вдига повече от средата и се чува щтракане на счупено...колата е 159 2.4 дизел спортвагон. Въпроса ми е от седан дали ще станат механизмите ако си намеря на старо читав от морга или трябва задължително да е от комби? Благодаря предварително!

Comment

Грешен раздел

Comment

Да извинявам се - отворих с търсачката темата за проблема и не погледнах раздела...

Comment

Мойта фаза 3 е така,с натискане на ключалката,стъклата слизат по 1см .

На фаза 2-ката няма такова нещо .

Comment

Working...
                    X